Frambozen-yoghurt-ijs op een stokje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Frambozen-yoghurt-ijs op een stokje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pure verwennerij

bereiding
  1. 1

    Spoel de frambozen en haal de slechte eruit. Pureer de helft van de frambozen heel fijn met 1 eetlepel poedersuiker. Klop het ei met de rest van de poedersuiker op tot een dikke witte crème en roer de yoghurt erdoor.

  2. 2

    Neem 1/4 van het yoghurtmengsel en roer er 1/3 van de frambozenpuree door. Meng de rest van het yoghurtmengsel met de niet-gepureerde frambozen.

  3. 3

    Giet eerst een laagje yoghurt met frambozen in de ijsvormpjes. Zet ze 1 uur in de diepvries. Haal ze eruit en giet in elk vormpje een laagje frambozenpuree. Giet als laatste een laagje yoghurt-frambozenpuree in de vormpjes. Steek in elk vormpje een houten stokje en zet minstens 3 uur in de diepvries.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de frambozen en haal de slechte eruit. Pureer de helft van de frambozen heel fijn met 1 eetlepel poedersuiker. Klop het ei met de rest van de poedersuiker op tot een dikke witte crème en roer de yoghurt erdoor.

  2. 2

    Neem 1/4 van het yoghurtmengsel en roer er 1/3 van de frambozenpuree door. Meng de rest van het yoghurtmengsel met de niet-gepureerde frambozen.

  3. 3

    Giet eerst een laagje yoghurt met frambozen in de ijsvormpjes. Zet ze 1 uur in de diepvries. Haal ze eruit en giet in elk vormpje een laagje frambozenpuree. Giet als laatste een laagje yoghurt-frambozenpuree in de vormpjes. Steek in elk vormpje een houten stokje en zet minstens 3 uur in de diepvries.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.