Filodeegtaartjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Filodeegtaartjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Afgewerkt met frambozen

bereiding
  1. 1

    Snij 1 pakje filodeeg in 16 vellen van 12 x 12 cm. Bestrijk elk velletje met gesmolten boter. Vouw rond de beboterde buitenkant van 4 omgekeerde soufflépotjes telkens 4 velletjes deeg.

  2. 2

    Bak 10 minuten in de oven, voorverwarmd op 180°C.

  3. 3

    Haal voorzichtig de gebakjes van de potjes en verdeel er 1 potje volle yoghurt over. Werk af met frambozen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij 1 pakje filodeeg in 16 vellen van 12 x 12 cm. Bestrijk elk velletje met gesmolten boter. Vouw rond de beboterde buitenkant van 4 omgekeerde soufflépotjes telkens 4 velletjes deeg.

  2. 2

    Bak 10 minuten in de oven, voorverwarmd op 180°C.

  3. 3

    Haal voorzichtig de gebakjes van de potjes en verdeel er 1 potje volle yoghurt over. Werk af met frambozen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.