Pizza met tomaat, rucola en pijnboompitten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pizza met tomaat, rucola en pijnboompitten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Italië op je bord

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 240°C, met 2 bakplaten erin.

  2. 2

    Spoel de tomaten en snij ze in heel dunne plakjes. Spoel en droog de rucola.

  3. 3

    Rol de vellen pizzadeeg open en leg ze op bakpapier. Beleg ze dakpansgewijs met plakjes tomaat. Kruid met peper en zout. Bestrooi met de oregano en pijnboompitten. Bedruppel alles met de pikante olijfolie.

  4. 4

    Schuif de pizza’s met het bakpapier op de hete bakplaten en zet ze 15 minuten in de oven. Beleg elke pizza voor het serveren nog met een handje rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 240°C, met 2 bakplaten erin.

  2. 2

    Spoel de tomaten en snij ze in heel dunne plakjes. Spoel en droog de rucola.

  3. 3

    Rol de vellen pizzadeeg open en leg ze op bakpapier. Beleg ze dakpansgewijs met plakjes tomaat. Kruid met peper en zout. Bestrooi met de oregano en pijnboompitten. Bedruppel alles met de pikante olijfolie.

  4. 4

    Schuif de pizza’s met het bakpapier op de hete bakplaten en zet ze 15 minuten in de oven. Beleg elke pizza voor het serveren nog met een handje rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.