Pizza met gerookte zalm, geitenkaas en peterseliepesto
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pizza met gerookte zalm, geitenkaas en peterseliepesto

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekkere pizza met zalm!

bereiding
  1. 1

    Maak het pizzadeeg volgens het basisrecept. Spoel de tomaten en snij ze in dunne plakjes.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 220°C. Rol het pizzadeeg tot 4 pizza’s. Leg de tomatenplakjes op de pizzabodems. Brokkel over elke pizza een half bolletje geitenkaas. Kruid met peper en zout. Bak 15 minuten in de oven.

  3. 3

    Maak de pesto. Hak in een blender de peterselie fijn, samen met de knoflook en de geroosterde pijnboompitten. Voeg olijfolie toe en meng tot een dikke saus. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Haal de pizza uit de oven en leg er de sneetjes gerookte zalm, de peterseliepesto en wat rucola op.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak het pizzadeeg volgens het basisrecept. Spoel de tomaten en snij ze in dunne plakjes.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 220°C. Rol het pizzadeeg tot 4 pizza’s. Leg de tomatenplakjes op de pizzabodems. Brokkel over elke pizza een half bolletje geitenkaas. Kruid met peper en zout. Bak 15 minuten in de oven.

  3. 3

    Maak de pesto. Hak in een blender de peterselie fijn, samen met de knoflook en de geroosterde pijnboompitten. Voeg olijfolie toe en meng tot een dikke saus. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Haal de pizza uit de oven en leg er de sneetjes gerookte zalm, de peterseliepesto en wat rucola op.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.