Recept

Tomaat gevuld met tonijnsalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met lekkere coeur de boeuf-tomaten

bereiding
  1. 1

    Spoel de tomaten, snij het kapje eraf en hol ze voorzichtig uit. Bestrooi de binnenkant met zout en laat ze ondersteboven uitlekken.

  2. 2

    Spoel de paprika’s en verwijder de zaadjes. Snij de paprika’s in kleine blokjes, de lenteuitjes in ringetjes. Hak het basilicum fijn.

  3. 3

    Laat de tonijn en de bonen uitlekken in een zeef. Meng ze dan met de lente-ui, paprika, olijfolie, balsamico en het basilicum. Breng alles op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Vul de tomaten met de tonijnsalade en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tomaat gevuld met tonijnsalade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!