Tomaat gevuld met tonijnsalade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tomaat gevuld met tonijnsalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met lekkere coeur de boeuf-tomaten

bereiding
  1. 1

    Spoel de tomaten, snij het kapje eraf en hol ze voorzichtig uit. Bestrooi de binnenkant met zout en laat ze ondersteboven uitlekken.

  2. 2

    Spoel de paprika’s en verwijder de zaadjes. Snij de paprika’s in kleine blokjes, de lenteuitjes in ringetjes. Hak het basilicum fijn.

  3. 3

    Laat de tonijn en de bonen uitlekken in een zeef. Meng ze dan met de lente-ui, paprika, olijfolie, balsamico en het basilicum. Breng alles op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Vul de tomaten met de tonijnsalade en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de tomaten, snij het kapje eraf en hol ze voorzichtig uit. Bestrooi de binnenkant met zout en laat ze ondersteboven uitlekken.

  2. 2

    Spoel de paprika’s en verwijder de zaadjes. Snij de paprika’s in kleine blokjes, de lenteuitjes in ringetjes. Hak het basilicum fijn.

  3. 3

    Laat de tonijn en de bonen uitlekken in een zeef. Meng ze dan met de lente-ui, paprika, olijfolie, balsamico en het basilicum. Breng alles op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Vul de tomaten met de tonijnsalade en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.