Gestoomde scampi met salsa
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gestoomde scampi met salsa

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk hapje

bereiding
  1. 1

    Maak de salsa: snij de tomaten kruisvormig in en dompel ze onder in kokend water. Haal ze uit het water, laat ze uitlekken en afkoelen, en pel ze. Snij ze doormidden en lepel de zaadjes eruit. Snij ze in blokjes.

  2. 2

    Pers het teentje knoflook, snij de komkommer in blokjes. Meng de tomatenblokjes en de blokjes komkommer met het limoensap. Roer de knoflook erdoor en de gehakte koriander. Kruid met zout en chilipeper.

  3. 3

    Stoom 4 scampi kort en leg elke scampi op een blaadje sla. Serveer samen met wat tomatensalsa.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de salsa: snij de tomaten kruisvormig in en dompel ze onder in kokend water. Haal ze uit het water, laat ze uitlekken en afkoelen, en pel ze. Snij ze doormidden en lepel de zaadjes eruit. Snij ze in blokjes.

  2. 2

    Pers het teentje knoflook, snij de komkommer in blokjes. Meng de tomatenblokjes en de blokjes komkommer met het limoensap. Roer de knoflook erdoor en de gehakte koriander. Kruid met zout en chilipeper.

  3. 3

    Stoom 4 scampi kort en leg elke scampi op een blaadje sla. Serveer samen met wat tomatensalsa.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.