Pasta primavera met scampi's
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pasta primavera met scampi's

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke zuiderse pasta

bereiding
  1. 1

    Haal de steeltjes van de spinazie. Verdeel de broccoli in roosjes, blancheer ze 3 minuten in gezouten water en laat uitlekken.

  2. 2

    Kook de tagliatelle beetgaar.

  3. 3

    Snipper de sjalot en de knoflook. Fruit ze in 2 el olijfolie. Blus met de wijn. Roer er de mascarpone door. Kruid met peper en zout. Meng met de tagliatelle.

  4. 4

    Bak de scampi’s, kerstomaatjes en de spinazie in olijfolie. Doe er de broccoli bij. Kruid met veel peper en een beetje zout.

  5. 5

    Verdeel de tagliatelle over de borden. Leg er de scampi’s en lentegroenten bij. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Haal de steeltjes van de spinazie. Verdeel de broccoli in roosjes, blancheer ze 3 minuten in gezouten water en laat uitlekken.

  2. 2

    Kook de tagliatelle beetgaar.

  3. 3

    Snipper de sjalot en de knoflook. Fruit ze in 2 el olijfolie. Blus met de wijn. Roer er de mascarpone door. Kruid met peper en zout. Meng met de tagliatelle.

  4. 4

    Bak de scampi’s, kerstomaatjes en de spinazie in olijfolie. Doe er de broccoli bij. Kruid met veel peper en een beetje zout.

  5. 5

    Verdeel de tagliatelle over de borden. Leg er de scampi’s en lentegroenten bij. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.