Recept

Pasta primavera met scampi's

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke zuiderse pasta

bereiding
  1. 1

    Haal de steeltjes van de spinazie. Verdeel de broccoli in roosjes, blancheer ze 3 minuten in gezouten water en laat uitlekken.

  2. 2

    Kook de tagliatelle beetgaar.

  3. 3

    Snipper de sjalot en de knoflook. Fruit ze in 2 el olijfolie. Blus met de wijn. Roer er de mascarpone door. Kruid met peper en zout. Meng met de tagliatelle.

  4. 4

    Bak de scampi’s, kerstomaatjes en de spinazie in olijfolie. Doe er de broccoli bij. Kruid met veel peper en een beetje zout.

  5. 5

    Verdeel de tagliatelle over de borden. Leg er de scampi’s en lentegroenten bij. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pasta primavera met scampi's
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Haal de steeltjes van de spinazie. Verdeel de broccoli in roosjes, blancheer ze 3 minuten in gezouten water en laat uitlekken.

  2. 2

    Kook de tagliatelle beetgaar.

  3. 3

    Snipper de sjalot en de knoflook. Fruit ze in 2 el olijfolie. Blus met de wijn. Roer er de mascarpone door. Kruid met peper en zout. Meng met de tagliatelle.

  4. 4

    Bak de scampi’s, kerstomaatjes en de spinazie in olijfolie. Doe er de broccoli bij. Kruid met veel peper en een beetje zout.

  5. 5

    Verdeel de tagliatelle over de borden. Leg er de scampi’s en lentegroenten bij. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!