Scampi's diabolique
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Scampi's diabolique

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met pittig tomatensausje

bereiding
  1. 1

    Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes. Pel en snipper de sjalot.

  2. 2

    Fruit de sjalot glazig in olie. Doe er de tomaten en tomatenpuree bij en laat even sudderen. Blus met de wijn en de visfumet. Kruid met cayennepeper en zout. Roer er de room en de peterselie door (laat niet meer koken).

  3. 3

    Bak de scampi’s in een likje olijfolie en kruid ze met wat zout en cayennepeper. Doe ze bij de saus.

  4. 4

    Verdeel alles over individuele kommetjes en werk af met peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes. Pel en snipper de sjalot.

  2. 2

    Fruit de sjalot glazig in olie. Doe er de tomaten en tomatenpuree bij en laat even sudderen. Blus met de wijn en de visfumet. Kruid met cayennepeper en zout. Roer er de room en de peterselie door (laat niet meer koken).

  3. 3

    Bak de scampi’s in een likje olijfolie en kruid ze met wat zout en cayennepeper. Doe ze bij de saus.

  4. 4

    Verdeel alles over individuele kommetjes en werk af met peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.