Kotelet met salsa verde van waterkers
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kotelet met salsa verde van waterkers

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker op de grill of barbecue

bereiding
  1. 1

    Hak de waterkers grof. Meng er het basilicum, de knoflook, het limoensap en de olie door en mix tot een gladde saus.

  2. 2

    Maak de takjes waterkers voor de salade los en verwijder de dikste stengels.

  3. 3

    Verhit wat olie in een grillpan en bak de varkenskoteletten 3 minuten aan elke kant. Kruid met peper. Strooi er na het bakken fleur de sel over.

  4. 4

    Leg op elk (verwarmd) bord een kotelet. Lepel er wat salsa verde over. Serveer met de waterkers. Lekker met gebakken aardappelen, friet of kroketjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Hak de waterkers grof. Meng er het basilicum, de knoflook, het limoensap en de olie door en mix tot een gladde saus.

  2. 2

    Maak de takjes waterkers voor de salade los en verwijder de dikste stengels.

  3. 3

    Verhit wat olie in een grillpan en bak de varkenskoteletten 3 minuten aan elke kant. Kruid met peper. Strooi er na het bakken fleur de sel over.

  4. 4

    Leg op elk (verwarmd) bord een kotelet. Lepel er wat salsa verde over. Serveer met de waterkers. Lekker met gebakken aardappelen, friet of kroketjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.