Viskoekjes met aioli
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Viskoekjes met aioli

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Prima bij het aperitief of als vieruurtje

bereiding
  1. 1

    Maak eerst de aioli. Pers de knoflookteentjes uit, meng met de mayonaise en breng op smaak met cayennepeper.

  2. 2

    Stoom of pocheer de visfilet gaar, laat uitlekken.

  3. 3

    Rasp de geschilde aardappelen en de ongeschilde courgette grof. Meng met de visfilet, de bloem en het ei. Kruid lichtjes met peper en zout.

  4. 4

    Verhit de olijfolie in een pan en bak het beslag in 8 porties langs beide kanten krokant. Stapel de koekjes op met boterpapier ertussen. Serveer met partjes citroen en de aioli. Lekker met gesmoorde kerstomaatjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak eerst de aioli. Pers de knoflookteentjes uit, meng met de mayonaise en breng op smaak met cayennepeper.

  2. 2

    Stoom of pocheer de visfilet gaar, laat uitlekken.

  3. 3

    Rasp de geschilde aardappelen en de ongeschilde courgette grof. Meng met de visfilet, de bloem en het ei. Kruid lichtjes met peper en zout.

  4. 4

    Verhit de olijfolie in een pan en bak het beslag in 8 porties langs beide kanten krokant. Stapel de koekjes op met boterpapier ertussen. Serveer met partjes citroen en de aioli. Lekker met gesmoorde kerstomaatjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.