Noten-mueslirepen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Noten-mueslirepen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Boordevol granen

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160° C.

    Bedek het bakblik met bakpapier.

    Splits de eieren.

  2. 2

    Verwarm het water met de honing op een
    zacht vuurtje tot de honing oplost. Meng
    de overige ingrediënten - behalve de
    sesamzaadjes en de eiwitten - in een grote
    kom. Voeg het honingwater toe en vermeng.
    Laat 10 minuten rusten. Klop de
    eiwitten tot pieken en spatel ze door het
    granenmengsel.

  3. 3

    Schep het mengsel in de bakvorm. Dek af
    met vershoudfolie en rol de koek mooi glad
    en stevig met een deegroller. Druk goed
    aan. Verwijder de folie en zet 20 tot 30
    minuten in de oven. Snij het warme gebak
    meteen in repen. Bestrooi met sesamzaadjes
    en laat afkoelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160° C.

    Bedek het bakblik met bakpapier.

    Splits de eieren.

  2. 2

    Verwarm het water met de honing op een
    zacht vuurtje tot de honing oplost. Meng
    de overige ingrediënten - behalve de
    sesamzaadjes en de eiwitten - in een grote
    kom. Voeg het honingwater toe en vermeng.
    Laat 10 minuten rusten. Klop de
    eiwitten tot pieken en spatel ze door het
    granenmengsel.

  3. 3

    Schep het mengsel in de bakvorm. Dek af
    met vershoudfolie en rol de koek mooi glad
    en stevig met een deegroller. Druk goed
    aan. Verwijder de folie en zet 20 tot 30
    minuten in de oven. Snij het warme gebak
    meteen in repen. Bestrooi met sesamzaadjes
    en laat afkoelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.