Recept

Asperge-hamsalade met avocado

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Prima maaltijdsalade

bereiding
  1. 1

    Kook de eieren hard, laat afkoelen en pel ze. Snij in partjes.

  2. 2

    Blancheer de asperges vier minuten in kokend lichtgezouten water.

  3. 3

    Spoel de sla, zwier droog en trek indien nodig in stukken. Schil de avocado, verwijder de pit en snij in dunne partjes. Rooster het brood en snij in driehoekjes.

  4. 4

    Doe de peterselie en de knoflook in een vijzel en stamp fijn. Meng met de olijfolie en breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Verdeel de sla, eieren, ham en asperges over vier borden en druppel er de dressing over. Serveer met het geroosterd brood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Asperge-hamsalade met avocado

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!