Conchiglione met tonijn en tomatensaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Conchiglione met tonijn en tomatensaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met een originele twist

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Kook de conchiglione beetgaar. Giet af, spoel ze met koud water en laat uitlekken.

  3. 3

    Pel de sjalotjes en stoof ze glazig in 1 el olijfolie. Voeg de helft van de tomatencoulis, de tijm en de verkruimelde tonijn toe. Kruid met peper en zout en laat 5 minuten pruttelen op zacht vuur.

  4. 4

    Vul de pastaschelpen met de tonijnvulling.

  5. 5

    Giet de rest van de coulis in een ovenschaal en zet er de gevulde pastaschelpen in. Leg op elke schelp een plakje mozzarella, bestrooi met parmezaan en bak 15 tot 20 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Kook de conchiglione beetgaar. Giet af, spoel ze met koud water en laat uitlekken.

  3. 3

    Pel de sjalotjes en stoof ze glazig in 1 el olijfolie. Voeg de helft van de tomatencoulis, de tijm en de verkruimelde tonijn toe. Kruid met peper en zout en laat 5 minuten pruttelen op zacht vuur.

  4. 4

    Vul de pastaschelpen met de tonijnvulling.

  5. 5

    Giet de rest van de coulis in een ovenschaal en zet er de gevulde pastaschelpen in. Leg op elke schelp een plakje mozzarella, bestrooi met parmezaan en bak 15 tot 20 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.