Recept

Spaghetti met tomatensaus, erwtjes en tonijn

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Het moet niet altijd moeilijk zijn om lekker te smaken

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de ui en de knoflook.

    Snij de selder in stukjes.

    Laat de tonijn uitlekken.

  2. 2

    Kook de spaghetti beetgaar in ruim gezouten water.

  3. 3

    Fruit de uisnippers glazig in de olie. Doe er de knoflook, selder, chilivlokken, laurier en tomatenpuree bij. Roerbak 1 minuut.

  4. 4

    Voeg er de gepelde tomaten en 250 ml water aan toe. Breng aan de kook en laat 5 à 10 minuten sudderen.

  5. 5

    Doe er de tonijn, de peterselie en de erwtjes bij. Laat alles goed doorwarmen.

  6. 6

    Verdeel de pasta over de borden en schep er de saus bij. Garneer met basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spaghetti met tomatensaus, erwtjes en tonijn
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de ui en de knoflook.

    Snij de selder in stukjes.

    Laat de tonijn uitlekken.

  2. 2

    Kook de spaghetti beetgaar in ruim gezouten water.

  3. 3

    Fruit de uisnippers glazig in de olie. Doe er de knoflook, selder, chilivlokken, laurier en tomatenpuree bij. Roerbak 1 minuut.

  4. 4

    Voeg er de gepelde tomaten en 250 ml water aan toe. Breng aan de kook en laat 5 à 10 minuten sudderen.

  5. 5

    Doe er de tonijn, de peterselie en de erwtjes bij. Laat alles goed doorwarmen.

  6. 6

    Verdeel de pasta over de borden en schep er de saus bij. Garneer met basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!