Spaghetti met tomatensaus, erwtjes en tonijn
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spaghetti met tomatensaus, erwtjes en tonijn

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Het moet niet altijd moeilijk zijn om lekker te smaken

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de ui en de knoflook.

    Snij de selder in stukjes.

    Laat de tonijn uitlekken.

  2. 2

    Kook de spaghetti beetgaar in ruim gezouten water.

  3. 3

    Fruit de uisnippers glazig in de olie. Doe er de knoflook, selder, chilivlokken, laurier en tomatenpuree bij. Roerbak 1 minuut.

  4. 4

    Voeg er de gepelde tomaten en 250 ml water aan toe. Breng aan de kook en laat 5 à 10 minuten sudderen.

  5. 5

    Doe er de tonijn, de peterselie en de erwtjes bij. Laat alles goed doorwarmen.

  6. 6

    Verdeel de pasta over de borden en schep er de saus bij. Garneer met basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de ui en de knoflook.

    Snij de selder in stukjes.

    Laat de tonijn uitlekken.

  2. 2

    Kook de spaghetti beetgaar in ruim gezouten water.

  3. 3

    Fruit de uisnippers glazig in de olie. Doe er de knoflook, selder, chilivlokken, laurier en tomatenpuree bij. Roerbak 1 minuut.

  4. 4

    Voeg er de gepelde tomaten en 250 ml water aan toe. Breng aan de kook en laat 5 à 10 minuten sudderen.

  5. 5

    Doe er de tonijn, de peterselie en de erwtjes bij. Laat alles goed doorwarmen.

  6. 6

    Verdeel de pasta over de borden en schep er de saus bij. Garneer met basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.