Paprikataartjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Paprikataartjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

In vier kleuren

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C. Rol het deeg 3 tot 4 mm dik uit. Steek er bloemen of cirkels uit van ongeveer 10 cm. Leg ze op een met bakpapier bedekte bakplaat en bestrijk ze met olijfolie. Spoel de paprika’s, verwijder zaadjes en zaadlijsten, snij ze in fijne reepjes. Snij de ui in dunne ringen.

  2. 2

    Vermeng en verdeel de groenten over de rondjes bladerdeeg tot op 1 cm van de rand. Kruid met zout en peper en besprenkel met olijfolie.

  3. 3

    Bak de taartjes ongeveer 25 minuten in de oven, tot het bladerdeeg goudgeel is. Werk af met verse tijm en serveer ze lauw.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C. Rol het deeg 3 tot 4 mm dik uit. Steek er bloemen of cirkels uit van ongeveer 10 cm. Leg ze op een met bakpapier bedekte bakplaat en bestrijk ze met olijfolie. Spoel de paprika’s, verwijder zaadjes en zaadlijsten, snij ze in fijne reepjes. Snij de ui in dunne ringen.

  2. 2

    Vermeng en verdeel de groenten over de rondjes bladerdeeg tot op 1 cm van de rand. Kruid met zout en peper en besprenkel met olijfolie.

  3. 3

    Bak de taartjes ongeveer 25 minuten in de oven, tot het bladerdeeg goudgeel is. Werk af met verse tijm en serveer ze lauw.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.