Cannelloni
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Cannelloni

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Klassieker uit Italië

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Pel en snipper de ui en de knoflook. Fruit de knoflook in olijfolie, samen met de tomatenblokjes. Blus met de wijn en laat 5 minuutjes inkoken. Breng op smaak met suiker, peper en zout.

  3. 3

    Meng het gehakt met de ui, tijm, mosterd en het ei. Vul er de cannelloni mee. Leg ze in een ingevette ovenschaal. Schep er de tomatensaus op en bestrooi met parmezaan. Zet 40 min. in de oven. Werk af met basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Pel en snipper de ui en de knoflook. Fruit de knoflook in olijfolie, samen met de tomatenblokjes. Blus met de wijn en laat 5 minuutjes inkoken. Breng op smaak met suiker, peper en zout.

  3. 3

    Meng het gehakt met de ui, tijm, mosterd en het ei. Vul er de cannelloni mee. Leg ze in een ingevette ovenschaal. Schep er de tomatensaus op en bestrooi met parmezaan. Zet 40 min. in de oven. Werk af met basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.