Cannelloni gevuld met ragout
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Cannelloni gevuld met ragout

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk herfstpotje

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C. Pel en snipper de uien. Schraap de wortelen en snij ze in blokjes.

  2. 2

    Braad het vlees aan, neem het uit de pan. Fruit in wat extra vetstof de uien en wortelen. Doe er het vlees weer bij, samen met de laurier, tijm, tomatenblokjes, tomatenpuree, wijn en 200 ml heet water. Breng aan de kook. Zet de pan met deksel 1 uur in de oven.

  3. 3

    Roer een bechamelsaus van de boter, bloem, melk, peper, zout en nootmuskaat.

  4. 4

    Vul de cannelloni met de ragout. Leg ze in een ingevette ovenschotel en schenk er de bechamelsaus over. Bestrooi met de kaas en zet 35 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C. Pel en snipper de uien. Schraap de wortelen en snij ze in blokjes.

  2. 2

    Braad het vlees aan, neem het uit de pan. Fruit in wat extra vetstof de uien en wortelen. Doe er het vlees weer bij, samen met de laurier, tijm, tomatenblokjes, tomatenpuree, wijn en 200 ml heet water. Breng aan de kook. Zet de pan met deksel 1 uur in de oven.

  3. 3

    Roer een bechamelsaus van de boter, bloem, melk, peper, zout en nootmuskaat.

  4. 4

    Vul de cannelloni met de ragout. Leg ze in een ingevette ovenschotel en schenk er de bechamelsaus over. Bestrooi met de kaas en zet 35 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.