Aardappelpartjes met kruidendip
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aardappelpartjes met kruidendip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker als partyhapje

bereiding
  1. 1

    Kook de aardappelen in de schil gaar en laat ze afkoelen. Snij ze in de lengte in partjes.

  2. 2

    Verhit de olijfolie met de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de partjes aardappel goudbruin. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Roer de kruiden door de verse kaas (is die te dik, roer er dan 1 à 2 el room door). Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Serveer de aardappelpartjes lauw, met de kruidendip.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de aardappelen in de schil gaar en laat ze afkoelen. Snij ze in de lengte in partjes.

  2. 2

    Verhit de olijfolie met de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de partjes aardappel goudbruin. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Roer de kruiden door de verse kaas (is die te dik, roer er dan 1 à 2 el room door). Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Serveer de aardappelpartjes lauw, met de kruidendip.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.