Gegrilde kabeljauw met komkommer-avocadosalade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gegrilde kabeljauw met komkommer-avocadosalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Origineel en zomers gerecht

bereiding
  1. 1

    Besprenkel de vis met 1 el citroensap en laat 10 minuten marineren.

  2. 2

    Hak de pinda’s grof en rooster ze in een pan zonder vetstof. Laat afkoelen.

  3. 3

    Roer een dressing van de azijn, het resterende citroensap, de mosterd, een snuifje zout en 3 el olijfolie.

  4. 4

    Schaaf de komkommer met een dunschiller tot linten. Snij de avocado’s in stukjes. Meng beide met de dressing.

  5. 5

    Dep de vis droog en gril ‘m gaar (ongeveer 3 minuten aan elke kant, of volgens de dikte). Kruid met peper en een snuifje zout.

  6. 6

    Verdeel de vis en de salade over de borden. Bestrooi met de pinda’s en leg er een half limoentje bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Besprenkel de vis met 1 el citroensap en laat 10 minuten marineren.

  2. 2

    Hak de pinda’s grof en rooster ze in een pan zonder vetstof. Laat afkoelen.

  3. 3

    Roer een dressing van de azijn, het resterende citroensap, de mosterd, een snuifje zout en 3 el olijfolie.

  4. 4

    Schaaf de komkommer met een dunschiller tot linten. Snij de avocado’s in stukjes. Meng beide met de dressing.

  5. 5

    Dep de vis droog en gril ‘m gaar (ongeveer 3 minuten aan elke kant, of volgens de dikte). Kruid met peper en een snuifje zout.

  6. 6

    Verdeel de vis en de salade over de borden. Bestrooi met de pinda’s en leg er een half limoentje bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.