Recept

Asperges met kokos-zalmsalsa

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Speciale combinatie

bereiding
  1. 1

    Snij de verse zalm (zonder vel) in dikke reepjes.

  2. Marinade

  3. 2

    Snij de sjalotjes, radijsjes, koriander, bieslook en chilipeper fijn. Meng ze met het zout, olijfolie, citroensap en kokosmelk.

  4. 3

    Roer de zalmreepjes door de marinade en laat 2 uur staan.

  5. 4

    Schil de asperges en kook ze gaar. Laat ze uitlekken.

  6. 5

    Schik ze op een bord en lepel er de salsa over. Versier met een takje koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Asperges met kokos-zalmsalsa
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Snij de verse zalm (zonder vel) in dikke reepjes.

  2. Marinade

  3. 2

    Snij de sjalotjes, radijsjes, koriander, bieslook en chilipeper fijn. Meng ze met het zout, olijfolie, citroensap en kokosmelk.

  4. 3

    Roer de zalmreepjes door de marinade en laat 2 uur staan.

  5. 4

    Schil de asperges en kook ze gaar. Laat ze uitlekken.

  6. 5

    Schik ze op een bord en lepel er de salsa over. Versier met een takje koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!