Kipfilets gevuld met pistaches
bereiding
- 
                        1 Laat 8 houten spiesjes weken in water. Hak de pistaches fijn. Rasp de kaas. Spoel de sinaasappel met heet water en wrijf hem droog. Rasp 1/2 theelepel van de schil. 
- 
                        2 Vermeng de geraspte schil, de pistaches en de kaas. 
- 
                        3 Was de kipfiltes en dep ze droog . Maak met een scherp mes een opening aan de zijkant van elke filet. Kruid de filets met peper en zout. Vul ze met de kaasmengeling en sluit ze met 2 houten spiesjes. Zet ze afgedekt een kwartier koel weg . 
- 
                        4 Besprenkel de filets een alle kanten met olijfolie. Leg ze 15 minuten op het rooster van de barbecue of in de grillpan. Keer ze geregeld. 
 
                                                     
                 
                 
                 
                 
                                 
                 
                 
                