Recept

Kipfilets gevuld met pistaches

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verras je gasten met deze bijzondere vulling

bereiding
  1. 1

    Laat 8 houten spiesjes weken in water.

    Hak de pistaches fijn.

    Rasp de kaas.

    Spoel de sinaasappel met heet water en wrijf hem droog. Rasp 1/2 theelepel van de schil. 

  2. 2

    Vermeng de geraspte schil, de pistaches en de kaas.

  3. 3

    Was de kipfiltes en dep ze droog . Maak met een scherp mes een opening aan de zijkant van elke filet. Kruid de filets met peper en zout. Vul ze met de kaasmengeling en sluit ze met 2 houten spiesjes. Zet ze afgedekt een kwartier koel weg .

  4. 4

    Besprenkel de filets een alle kanten met olijfolie. Leg ze 15 minuten op het rooster van de barbecue of in de grillpan. Keer ze geregeld.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kipfilets gevuld met pistaches

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!