Hondshaai in de wok
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Hondshaai in de wok

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker vaste vis

bereiding
  1. 1

    Snij de ui en de paprika in blokjes. Snij de lente-ui met het meeste groen in schuine reepjes. Snij de champignons in kwartjes. Verwijder de buitenste bladeren van het citroengras.

  2. 2

    Verhit een wok met 4 el arachideolie. Voeg er de ui en de paprika aan toe, en stoof even aan. Voeg er de peultjes, lente-ui en champignons aan toe en roerbak verder.

  3. 3

    Blus met de witte wijn en de visfond. Doe er de kokosmelk, groene curry en het citroengras bij. Roer, doe de visblokjes erbij, laat op een zacht vuurtje 5 minuten verder garen en roer af en toe nog eens door.

  4. 4

    Verwijder het citroengras. Breng op smaak met peper, zout en de sesamolie. Strooi er de koriander over en serveer met mie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de ui en de paprika in blokjes. Snij de lente-ui met het meeste groen in schuine reepjes. Snij de champignons in kwartjes. Verwijder de buitenste bladeren van het citroengras.

  2. 2

    Verhit een wok met 4 el arachideolie. Voeg er de ui en de paprika aan toe, en stoof even aan. Voeg er de peultjes, lente-ui en champignons aan toe en roerbak verder.

  3. 3

    Blus met de witte wijn en de visfond. Doe er de kokosmelk, groene curry en het citroengras bij. Roer, doe de visblokjes erbij, laat op een zacht vuurtje 5 minuten verder garen en roer af en toe nog eens door.

  4. 4

    Verwijder het citroengras. Breng op smaak met peper, zout en de sesamolie. Strooi er de koriander over en serveer met mie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.