IJsdessert met witte chocolade en geroosterde amandelen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

IJsdessert met witte chocolade en geroosterde amandelen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Origineel en smakelijk ijsje

bereiding
  1. 1

    Breek de chocolade in stukjes en doe ze met de melk in een pannetje. Laat smelten op een zacht vuurtje.

  2. 2

    Rooster de amandelen in een pan met antiaanbaklaag en doe ze bij de gesmolten chocolade. Roer er ook de advocaat door en laat afkoelen.

  3. 3

    Klop de eiwitten stijf. Klop de slagroom op. Spatel de room door het chocolademengsel. Spatel er vervolgens de eiwitten door. Verdeel het mengsel over kleine potjes en laat enkele uren bevriezen.

  4. 4

    Ontvorm de ijsjes op de borden. Garneer ze met wat gesmolten chocolade, een likje advocaat en verse frambozen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Breek de chocolade in stukjes en doe ze met de melk in een pannetje. Laat smelten op een zacht vuurtje.

  2. 2

    Rooster de amandelen in een pan met antiaanbaklaag en doe ze bij de gesmolten chocolade. Roer er ook de advocaat door en laat afkoelen.

  3. 3

    Klop de eiwitten stijf. Klop de slagroom op. Spatel de room door het chocolademengsel. Spatel er vervolgens de eiwitten door. Verdeel het mengsel over kleine potjes en laat enkele uren bevriezen.

  4. 4

    Ontvorm de ijsjes op de borden. Garneer ze met wat gesmolten chocolade, een likje advocaat en verse frambozen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.