Schelvis in de frituur
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Schelvis in de frituur

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Simpel maar o zo lekker

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Dep de visfilets goed droog en kruid naar smaak met peper en zout.

    Pers de citroen.

  2. Beslag

  3. 2

    Roer een vrij vloeibaar deeg met het losgeklopt ei, de bloem, de melk en het citroensap.

  4. 3

    Haal de visfilets door het beslag en laat even uitlekken.

    Bak ze vervolgens in hete frituurolie goudbruin. Laat even uitlekken op huishoudpapier.

  5. 4

    Lekker met puree en erwtjes, of met gekookte aardappelen en een gemengd slaatje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Dep de visfilets goed droog en kruid naar smaak met peper en zout.

    Pers de citroen.

  2. Beslag

  3. 2

    Roer een vrij vloeibaar deeg met het losgeklopt ei, de bloem, de melk en het citroensap.

  4. 3

    Haal de visfilets door het beslag en laat even uitlekken.

    Bak ze vervolgens in hete frituurolie goudbruin. Laat even uitlekken op huishoudpapier.

  5. 4

    Lekker met puree en erwtjes, of met gekookte aardappelen en een gemengd slaatje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.