Schelvis met witloofslaatje
bereiding
- 
                        1 Wrijf de vis aan de velkant goed in met peper, zout, Provençaalse kruiden en paprikapoeder. Spoel het witloof en snij het in lange repen. Pers de citroen. Snij de lente-uitjes in repen. 
- 
                        2 Bak de vis in een pan met hete boter 6 minuten op de velkant, op middelhoog vuur. Draai om en bak ook aan de andere kant nog 2 minuten. Bestrooi met het mosterdzaad. Haal de vis uit de pan en hou warm onder folie. 
- 
                        3 Doe de witloofreepjes met de bamboescheuten in, dezelfde pan en roerbak kort. Breng op smaak met peper en zout. 
- 
                        4 Serveer de vis met de lauwe witloofsalade en garneer met reepjes lente-ui. 
Voorbereiding
 
                                                     
                 
                 
                 
                 
                                 
                                 
                 
                 
                