Roerei met zalm
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Roerei met zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Waarom niet als hapje?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de plakjes gerookte zalm in kleine vierkantjes.

    Hak de bieslook fijn.

    Breek de eieren zorgvuldig in een kommetje, meng de room en het bieslook erdoor en breng op smaak met peper en zout. Was en droog de helften van de eischalen.

  2. 2

    Laat boter in een pannetje smelten, voeg de eieren toe en roer op een zacht vuurtje voortdurend om tot een homogene massa.

  3. 3

    Schik wat zalmblokjes in de eischaaltjes, verdeel hierover het roerei en vervolgens weer wat zalmblokjes. Garneer met bieslookpijpjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de plakjes gerookte zalm in kleine vierkantjes.

    Hak de bieslook fijn.

    Breek de eieren zorgvuldig in een kommetje, meng de room en het bieslook erdoor en breng op smaak met peper en zout. Was en droog de helften van de eischalen.

  2. 2

    Laat boter in een pannetje smelten, voeg de eieren toe en roer op een zacht vuurtje voortdurend om tot een homogene massa.

  3. 3

    Schik wat zalmblokjes in de eischaaltjes, verdeel hierover het roerei en vervolgens weer wat zalmblokjes. Garneer met bieslookpijpjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.