Roereitje met kaviaar

Zo maak je ‘t
  1. Kluts de eieren en warm ze op een zacht vuurtje op. Roer stevig met een garde en meng er de room door. Blijf goed roeren tot je een homogeen mengsel hebt.

  2. Laat het roerei afkoelen tot het lauw is en meng er dan de helft van de kaviaar door. Check eerst of het ei lauw is; als het nog warm is, wordt de kaviaar gekookt en verandert die van smaak en structuur.

  3. Serveer het roerei lauw in een klein kopje of boterpotje, en lepel er de rest van de kaviaar op.

Of toch iets anders?

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Duur
  • Erg makkelijk

Pomme moscovite

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Roerei met zalm

  • Minder dan 30 minuten
  • Duur
  • Erg makkelijk

Eiertaartjes met truffel

  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Kip met auberginekaviaar, yoghurt en pistache

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Duur
  • Makkelijk

Bloemkoolblini's