Recept

Raapjessalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De frisse kleuren brengen het lentegevoel naar boven

bereiding
  1. 1

    Maak de groenten schoon. Snijd de raapjes en krieltjes in plakjes. Snijd de peultjes in schuine stukjes. Snijd de radijsjes in fijne plakjes.

  2. 2

    Bak de aardappelplakjes 10 minuten in olie. Doe er de raapjes en het vanillestokje bij en bak even mee.

  3. 3

    Doe de worst en de peultjes erbij en bak tot de peultjes beetgaar zijn. Kruid met peper en zout. Laat lauw worden.

  4. 4

    Roer een dressing van het citroensap, de sojasaus en de witte wijnazijn.

  5. 5

    Meng de radijsjes met de salade en schenk er de dressing over. Werk af met de korianderblaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Raapjessalade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!