Recept

Kip met cashewnoten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een Aziatische klassieker

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Roer de kippenbouillon, sojasaus, saké (of witte wijn), bruine suiker en maïszetmeel tot een glad sausje en zet in de koelkast.

    Snij de kip in stukjes en hak de lente-uitjes samen met het loof fijn. Snipper de knoflook.

    Laat de bamboescheuten uitlekken.

  2. 2

    Giet de olie in de wok en laat de kip hierin enkele minuten al roerend kleuren. Meng met de gesnipperde uitjes, de knoflook, cashewnoten en de bamboespruiten.

  3. 3

    Overgiet met de saus en laat al omscheppend nog een minuutje doorbakken.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kip met cashewnoten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!