Recept

Laab Khai

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker gerecht met kip dat je in 30 minuten maakt. 

bereiding
  1. 1

    Meng het kipgehakt met 2 eetlepels limoensap. Laat 200 ml water koken met het kippenbouillonblokje. Voeg het kippengehakt toe en roer regelmatig tot het gehakt gaar is en het water verdampt is.

  2. 2

    Zet de pan van het vuur en voeg vissaus, 1 eetlepel limoensap, suiker, het chilipoeder en het pepertje toe. Snij de sjalot en lente-ui in fijne reepjes en voeg toe aan het gehakt. Voeg tenslotte ook de muntblaadjes en verse koriander toe.

  3. 3

    Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking, giet af. Maak enkele mooie blaadjes ijsbergsla los van de krop en leg ze in een kommetje.

  4. 4

    Dresseer er het gehakt en de noedels in. Garneer met koriander en gehakte cashewnoten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Laab Khai
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Meng het kipgehakt met 2 eetlepels limoensap. Laat 200 ml water koken met het kippenbouillonblokje. Voeg het kippengehakt toe en roer regelmatig tot het gehakt gaar is en het water verdampt is.

  2. 2

    Zet de pan van het vuur en voeg vissaus, 1 eetlepel limoensap, suiker, het chilipoeder en het pepertje toe. Snij de sjalot en lente-ui in fijne reepjes en voeg toe aan het gehakt. Voeg tenslotte ook de muntblaadjes en verse koriander toe.

  3. 3

    Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking, giet af. Maak enkele mooie blaadjes ijsbergsla los van de krop en leg ze in een kommetje.

  4. 4

    Dresseer er het gehakt en de noedels in. Garneer met koriander en gehakte cashewnoten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!