Recept

Kaiserschmarrn met cranberry's

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verwen jezelf en je gasten met deze heerlijke pannenkoeken.

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Splits de eieren.

    Zeef de bloem.

    Verwarm de oven voor op 100°C.

  2. 2

    Klop de dooiers wit schuimig met de suiker en een snuifje zout. Voeg er de gezeefde bloem en de melk aan toe en roer glad.

  3. 3

    Klop het eiwit stijf. Spatel het eiwit en de gedroogde cranberry’s door het deeg.

  4. 4

    Smelt een klontje boter in een pan met antiaanbaklaag en doe er een vierde van het beslag
    in. Bak op middelhoog vuur in 3 minuten goudbruin. Draai voorzichtig om en doe nog wat extra boter in de pan. Trek met twee houten lepels de pannenkoek in repen en bak nog 2 minuten.

  5. 5

    Hou warm in de oven. Bak de overige drie pannenkoeken op dezelfde manier. Strooi er bloemsuiker over en serveer met appelmoes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kaiserschmarrn met cranberry's

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!