Recept

Konijnenspiesjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker op de grill of de barbecue. Voeg eventueel nog wat champignons toe.

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verdeel het vlees en de levers in stevige dobbelstenen.

    Maak de ui en de paprika's schoon en verdeel in stukken.

  2. 2

    Wikkel de levers en de helft van het vlees in de fijne speksneetjes.

  3. 3

    Rijg afwisselend vlees en groenten op spiesjes.

  4. 4

    Maak een marinade met de olie en de kruiden.

  5. 5

    Laat de spiesjes gedurende een half uurtje trekken in de marinade, laat goed uitlekken en rooster op de grill.

  6. 6

    Serveer met aardappelen in de schil met lookboter en enkele sausjes naar keuze.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Konijnenspiesjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verdeel het vlees en de levers in stevige dobbelstenen.

    Maak de ui en de paprika's schoon en verdeel in stukken.

  2. 2

    Wikkel de levers en de helft van het vlees in de fijne speksneetjes.

  3. 3

    Rijg afwisselend vlees en groenten op spiesjes.

  4. 4

    Maak een marinade met de olie en de kruiden.

  5. 5

    Laat de spiesjes gedurende een half uurtje trekken in de marinade, laat goed uitlekken en rooster op de grill.

  6. 6

    Serveer met aardappelen in de schil met lookboter en enkele sausjes naar keuze.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!