Fazant met druiven
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Fazant met druiven

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Bak de fazant mooi bruin in de pan, kruid met peper en zout en laat onder gesloten deksel gedurende ongeveer 1 uur zachtjes verderstoven.

  2. 2

    Neem de gebakken fazant uit de pan en hou warm. Ontvet het braadbaksel, voeg de witte wijn bij, alsook de room en het sap van de druiven.

  3. 3

    Laat zachtjes inkoken tot op de gewenste dikte. Voeg vervolgens de ontpitte druiven bij.

  4. 4

    Leg de fazant op een diepe schaal en overgiet met de saus. Serveer met aardappelkroketten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Bak de fazant mooi bruin in de pan, kruid met peper en zout en laat onder gesloten deksel gedurende ongeveer 1 uur zachtjes verderstoven.

  2. 2

    Neem de gebakken fazant uit de pan en hou warm. Ontvet het braadbaksel, voeg de witte wijn bij, alsook de room en het sap van de druiven.

  3. 3

    Laat zachtjes inkoken tot op de gewenste dikte. Voeg vervolgens de ontpitte druiven bij.

  4. 4

    Leg de fazant op een diepe schaal en overgiet met de saus. Serveer met aardappelkroketten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.