Recept

Fazant met druiven

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Bak de fazant mooi bruin in de pan, kruid met peper en zout en laat onder gesloten deksel gedurende ongeveer 1 uur zachtjes verderstoven.

  2. 2

    Neem de gebakken fazant uit de pan en hou warm. Ontvet het braadbaksel, voeg de witte wijn bij, alsook de room en het sap van de druiven.

  3. 3

    Laat zachtjes inkoken tot op de gewenste dikte. Voeg vervolgens de ontpitte druiven bij.

  4. 4

    Leg de fazant op een diepe schaal en overgiet met de saus. Serveer met aardappelkroketten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Fazant met druiven
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Bak de fazant mooi bruin in de pan, kruid met peper en zout en laat onder gesloten deksel gedurende ongeveer 1 uur zachtjes verderstoven.

  2. 2

    Neem de gebakken fazant uit de pan en hou warm. Ontvet het braadbaksel, voeg de witte wijn bij, alsook de room en het sap van de druiven.

  3. 3

    Laat zachtjes inkoken tot op de gewenste dikte. Voeg vervolgens de ontpitte druiven bij.

  4. 4

    Leg de fazant op een diepe schaal en overgiet met de saus. Serveer met aardappelkroketten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!