Gnocchi met broccoli en ansjovis
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gnocchi met broccoli en ansjovis

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voor mensen met weinig tijd, die toch iets lekkers willen klaarmaken

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de gnocchi beetgaar in ruim gezouten water.

    Laat de ansjovisfilets uitlekken.

    Maak de broccoli schoon en verdeel in roosjes.

    Snipper de knoflook en het chilipepertje fijn.

  2. 2

    Smelt de boter, voeg er de knoflook, het chilipepertje en de uitgelekte ansjovisfilets aan toe. Roer goed en doe er de broccoliroosjes bij.

  3. 3

    Laat op een zacht vuurtje onder deksel 10 minuten garen, roer regelmatig. Voeg de gnocchi toe zodra de broccoli gaar is. Roer en voeg er eventueel 4 eetlepels water bij.

  4. 4

    Strooi er de helft van de parmezaan over, roer en serveer meteen met de rest van de parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de gnocchi beetgaar in ruim gezouten water.

    Laat de ansjovisfilets uitlekken.

    Maak de broccoli schoon en verdeel in roosjes.

    Snipper de knoflook en het chilipepertje fijn.

  2. 2

    Smelt de boter, voeg er de knoflook, het chilipepertje en de uitgelekte ansjovisfilets aan toe. Roer goed en doe er de broccoliroosjes bij.

  3. 3

    Laat op een zacht vuurtje onder deksel 10 minuten garen, roer regelmatig. Voeg de gnocchi toe zodra de broccoli gaar is. Roer en voeg er eventueel 4 eetlepels water bij.

  4. 4

    Strooi er de helft van de parmezaan over, roer en serveer meteen met de rest van de parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.