Spaanse tortilla met basilicum
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spaanse tortilla met basilicum

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk Spaans aardappelgerecht

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de aardappelen, kook ze in 20 minuten gaar en snij ze in plakjes. 

    Snipper de ui fijn.

    Hak de basilicum.

  2. 2

    Bak de aardappelschijfjes in olijfolie, in een pan met hoge rand, samen met de gesnipperde ui.

  3. 3

    Klop de eieren in een aparte kom los met de geraspte kaas en de fijngehakte basilicumblaadjes. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Schenk de eieren bij de aardappelen en roer regelmatig met een houten lepel, om aanbranden te voorkomen.

  5. 5

    Is het ei bijna volledig gestold, draai de tortilla dan om en laat de andere kant nog 3 minuten garen. Serveer met kerstomaatjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de aardappelen, kook ze in 20 minuten gaar en snij ze in plakjes. 

    Snipper de ui fijn.

    Hak de basilicum.

  2. 2

    Bak de aardappelschijfjes in olijfolie, in een pan met hoge rand, samen met de gesnipperde ui.

  3. 3

    Klop de eieren in een aparte kom los met de geraspte kaas en de fijngehakte basilicumblaadjes. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Schenk de eieren bij de aardappelen en roer regelmatig met een houten lepel, om aanbranden te voorkomen.

  5. 5

    Is het ei bijna volledig gestold, draai de tortilla dan om en laat de andere kant nog 3 minuten garen. Serveer met kerstomaatjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.