Wildfond
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Wildfond

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Leg de beenderen een nacht te weken in koud water. Laat uitdruipen.

    Snij de groenten in grote stukken. Snipper de ui grof.

  2. 2

    Rooster de beenderen licht in de oven met de ui en de sjalotjes. Bevochtig met rode wijn, voeg de groenten en de kruiden toe. Laat inkoken, zeef en laat 12 uur garen op een laag vuur.

  3. 3

    Wrijf door een fijne zeef, laat afkoelen en ontvet.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Leg de beenderen een nacht te weken in koud water. Laat uitdruipen.

    Snij de groenten in grote stukken. Snipper de ui grof.

  2. 2

    Rooster de beenderen licht in de oven met de ui en de sjalotjes. Bevochtig met rode wijn, voeg de groenten en de kruiden toe. Laat inkoken, zeef en laat 12 uur garen op een laag vuur.

  3. 3

    Wrijf door een fijne zeef, laat afkoelen en ontvet.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.