Gevulde vijgen met camembert
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde vijgen met camembert

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Snel hapje

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C.

  2. 2

    Halveer de vijgen en snij er met een scherp mesje wat vruchtvlees uit. Doe het met de balsamicoazijn, honing en water in een pannetje en laat op een zacht vuurtje karamelliseren.

  3. 3

    Leg elke vijghelft in een klein vormpje en leg er een stukje camembert in. Lepel er de karamel over en zet 7 minuten in de oven, zodat de kaas mooi uitsmelt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C.

  2. 2

    Halveer de vijgen en snij er met een scherp mesje wat vruchtvlees uit. Doe het met de balsamicoazijn, honing en water in een pannetje en laat op een zacht vuurtje karamelliseren.

  3. 3

    Leg elke vijghelft in een klein vormpje en leg er een stukje camembert in. Lepel er de karamel over en zet 7 minuten in de oven, zodat de kaas mooi uitsmelt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.