Krabravioli met spinazie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Krabravioli met spinazie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker gevuld

bereiding
  1. 1

    Pureer voor de vulling de kabeljauwfilet met de eiwitten, 1 dl room, de koriander, kurkuma en de cayennepeper tot een gladde massa. Laat de krab uitlekken, pluk ze los en roer door het kabeljauwmengsel. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Leg een wontonvel op een schoon en droog werkvlak. Doe er een koffielepel van de krabvulling op, maar blijf 1 cm weg van de randen. Bestrijk de randen met water en vouw het velletje dicht tot een driehoek. Werk zo alle wontonvellen op. Bewaar ze op een met bloem bestoven bord.

  3. 3

    Snipper de sjalot en de knoflook fijn. Fruit aan in wat olijfolie. Voeg de jonge spinazie toe en bak kort. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Klop de resterende room met de wasabi tot een luchtige saus.

  5. 5

    Kook de ravioli in 4 minuten beetgaar in kokend gezouten water. Lepel wat spinazie op de borden, schik er 6 ravioli op en werk af met wasabiroom en een plukje koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pureer voor de vulling de kabeljauwfilet met de eiwitten, 1 dl room, de koriander, kurkuma en de cayennepeper tot een gladde massa. Laat de krab uitlekken, pluk ze los en roer door het kabeljauwmengsel. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Leg een wontonvel op een schoon en droog werkvlak. Doe er een koffielepel van de krabvulling op, maar blijf 1 cm weg van de randen. Bestrijk de randen met water en vouw het velletje dicht tot een driehoek. Werk zo alle wontonvellen op. Bewaar ze op een met bloem bestoven bord.

  3. 3

    Snipper de sjalot en de knoflook fijn. Fruit aan in wat olijfolie. Voeg de jonge spinazie toe en bak kort. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Klop de resterende room met de wasabi tot een luchtige saus.

  5. 5

    Kook de ravioli in 4 minuten beetgaar in kokend gezouten water. Lepel wat spinazie op de borden, schik er 6 ravioli op en werk af met wasabiroom en een plukje koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.