Aperoglaasjes met salade niçoise
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aperoglaasjes met salade niçoise

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Mooi geserveerd

bereiding
  1. 1

    Kook de aardappeltjes gaar in de schil. Blancheer de boon­tjes en laat ze schrikken in ijs­koud water. Laat de tonijn uit­lekken. Snij de rode ui in fijne ringen, de olijven in plakjes en halveer de kerstomaatjes.

  2. 2

    Pers de knoflook en meng met de olijfolie en de wijnazijn tot een vinaigrette. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Schik de sla, aardappeltjes, tonijn, boontjes en kers­tomaatjes in de glaasjes. Werk af met rode ui, kwarteleitjes, een ansjovisje en de vinaigret­te. Serveer met broodstengels.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de aardappeltjes gaar in de schil. Blancheer de boon­tjes en laat ze schrikken in ijs­koud water. Laat de tonijn uit­lekken. Snij de rode ui in fijne ringen, de olijven in plakjes en halveer de kerstomaatjes.

  2. 2

    Pers de knoflook en meng met de olijfolie en de wijnazijn tot een vinaigrette. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Schik de sla, aardappeltjes, tonijn, boontjes en kers­tomaatjes in de glaasjes. Werk af met rode ui, kwarteleitjes, een ansjovisje en de vinaigret­te. Serveer met broodstengels.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.