Recept

Aperoglaasjes met salade niçoise

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Mooi geserveerd

bereiding
  1. 1

    Kook de aardappeltjes gaar in de schil. Blancheer de boon­tjes en laat ze schrikken in ijs­koud water. Laat de tonijn uit­lekken. Snij de rode ui in fijne ringen, de olijven in plakjes en halveer de kerstomaatjes.

  2. 2

    Pers de knoflook en meng met de olijfolie en de wijnazijn tot een vinaigrette. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Schik de sla, aardappeltjes, tonijn, boontjes en kers­tomaatjes in de glaasjes. Werk af met rode ui, kwarteleitjes, een ansjovisje en de vinaigret­te. Serveer met broodstengels.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aperoglaasjes met salade niçoise

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!