Recept

Krabkoekjes met dillemayonaise

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze koekjes happen goed weg tijdens de feestapero!

Hou je het graag budgetvriendelijk? Kies dan voor krabvlees uit blik.

Toptip: zijn de krabkoekjes nog te vochtig, voeg dan extra paneermeel toe.

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalot. Meng krab met de sjalot, de mayonaise, de mosterd, het citroensap, de gesnipperde kruiden, het ei en het paneermeel. Kruid het mengsel met peper en zout en vorm er koekjes van. Zet ze 15 minuten koel weg.

  2. 2

    Meng alle ingrediënten voor de saus.

  3. 3

    Verhit olijfolie in een pan en bak de krabkoekjes aan beide kanten in olijfolie. Serveer de warme krabkoekjes met de dillemayonaise en extra dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Krabkoekjes met dillemayonaise

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!