Chocolademuffins met banaan
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Chocolademuffins met banaan

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voor echte liefhebbers

bereiding
  1. 1

    Smelt de chocolade au bain-marie. Meng met de boter tot ze gesmolten is.

  2. 2

    Klop de eieren met de suiker schuimig. Doe er de gesmolten chocolade bij. Meng met de bloem en het cacaopoeder. Laat 2 uur op een koele plaats rusten.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 180° C. Beboter minivormpjes en bestrooi ze met bloem (of gebruik vormpjes van silicone). Vul ze voor ¾ met beslag.

  4. 4

    Pel de banaan, snij ze in plakjes en leg ze op het beslag. Zet 20 minuten in de oven. Laat even afkoelen en ontvorm. Bestrooi met kandijsuiker en laat verder afkoelen op een rooster.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Smelt de chocolade au bain-marie. Meng met de boter tot ze gesmolten is.

  2. 2

    Klop de eieren met de suiker schuimig. Doe er de gesmolten chocolade bij. Meng met de bloem en het cacaopoeder. Laat 2 uur op een koele plaats rusten.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 180° C. Beboter minivormpjes en bestrooi ze met bloem (of gebruik vormpjes van silicone). Vul ze voor ¾ met beslag.

  4. 4

    Pel de banaan, snij ze in plakjes en leg ze op het beslag. Zet 20 minuten in de oven. Laat even afkoelen en ontvorm. Bestrooi met kandijsuiker en laat verder afkoelen op een rooster.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.