Pennegratin met rucola en aardappel
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pennegratin met rucola en aardappel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Anders dan anders en o zo heerlijk

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de rucola, dep droog en hak fijn.

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water. Plet ze met een pureestamper. Voeg er boter, 2 eetlepels grana padano (of parmezaan) en de melk aan toe. Breng op smaak met peper, zout en wat nootmuskaat. Roer er de ricotta door.

  3. 3

    Kook de penne beetgaar in licht gezouten water. Meng de pasta en de rucola door de aardappelsaus.

  4. 4

    Vet een ovenschaal in met boter, doe er de pasta in en strooi er nog 2 eetlepels grana padano (of parmezaan)over. Zet 15 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de rucola, dep droog en hak fijn.

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water. Plet ze met een pureestamper. Voeg er boter, 2 eetlepels grana padano (of parmezaan) en de melk aan toe. Breng op smaak met peper, zout en wat nootmuskaat. Roer er de ricotta door.

  3. 3

    Kook de penne beetgaar in licht gezouten water. Meng de pasta en de rucola door de aardappelsaus.

  4. 4

    Vet een ovenschaal in met boter, doe er de pasta in en strooi er nog 2 eetlepels grana padano (of parmezaan)over. Zet 15 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.