Geroosterd kabeljauwhaasje met tuinkruiden
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Geroosterd kabeljauwhaasje met tuinkruiden

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk met aardappelen, venkel, artisjokharten en rucola

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Bestrijk de stukken kabeljauw met olijfolie. Bestrooi met peper en zout. Bedek beide kanten met rozemarijn, salie, tijm en venkelzaad. Rooster de vis 8 minuten in de oven.

  3. 3

    Verdeel over de borden. Garneer met partjes citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Bestrijk de stukken kabeljauw met olijfolie. Bestrooi met peper en zout. Bedek beide kanten met rozemarijn, salie, tijm en venkelzaad. Rooster de vis 8 minuten in de oven.

  3. 3

    Verdeel over de borden. Garneer met partjes citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.