Aardappelsoep met kruidenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aardappelsoep met kruidenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Fluweelzacht soepje

bereiding
  1. 1

    Snij de aardappelen in blokjes. Snipper de ui. Snij het wit van de prei in ringen.

  2. 2

    Fruit alle groenten in de boter, kruid met peper en zout. Doe er de aardappelblokjes bij. Blus met de bouillon en laat de soep 20 minuten pruttelen.

  3. 3

    Mix de soep fijn, voeg de room toe en breng nog op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Maak met twee koffielepeltjes bolletjes van de kruidenkaas. Wentel ze door de gehakte peterselie en bieslook. Serveer de soep met de balletjes kruidenkaas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de aardappelen in blokjes. Snipper de ui. Snij het wit van de prei in ringen.

  2. 2

    Fruit alle groenten in de boter, kruid met peper en zout. Doe er de aardappelblokjes bij. Blus met de bouillon en laat de soep 20 minuten pruttelen.

  3. 3

    Mix de soep fijn, voeg de room toe en breng nog op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Maak met twee koffielepeltjes bolletjes van de kruidenkaas. Wentel ze door de gehakte peterselie en bieslook. Serveer de soep met de balletjes kruidenkaas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.