Lamskoteletjes met couscous
bereiding
- 
                        1 Klop de yoghurt op met het citroensap en de slaolie, de tuinkruiden en peper uit de molen. Zet koel weg. 
- 
                        2 Spoel en halveer de tomaten, lepel er de pitjes uit. Laat ze in een vergiet uitlekken. 
- 
                        3 Snipper de lente-uitjes fijn. Snij de olijven in stukjes. 
- 
                        4 Doe de couscous in een grote kom met een snuifje zout. Giet er 2 dl kokendheet water bij. Dek af en laat 5 minuten onaangeroerd staan. 
- 
                        5 Maak de couscouskorrels los met een vork. Vermeng met 1 el olijfolie en het citroensap, de lente-uitjes en de olijven, de munt en peper uit de molen. 
- 
                        6 Kruid de lamskoteletjes en gril ze 2-4 minuten in de pan. 
- 
                        7 Leg ze op voorverwarmde borden. Zet er twee halve tomaten bij, gevuld met lauwe couscoussalade. Serveer met de gekoelde yoghurtdressing. 
 
                                                     
                 
                 
                                 
                 
                 
                                 
                 
                 
                