Lekker Shop Shop

Pannenkoekentaart met aardbeienconfituur en vanillecrème

Zo maak je ‘t
  1. Zeef de bloem in een kom en roer tot een glad beslag met een beetje melk. Roer de eieren, het zout en de resterende melk erdoor.

  2. Smelt een beetje boter in de pan en giet met een pollepel wat beslag in de pan. Verdeel met een draaiende beweging het beslag gelijkmatig over de bodem.

  3. Bak de pannenkoek in 1 à 2 minuten op een middelhoog vuur goudbruin aan beide kanten. Laat ze op een bord glijden en afkoelen. Bak met het overige beslag nog zo'n 6 à 7 pannenkoeken.

  4. Klop de room stijf met de vanillesuiker en het citroensap. Leg een pannenkoek op een bord en smeer er een laagje slagroom op en daarop een laagje aardbeienconfituur. Dek af met een tweede pannenkoek. Ga zo verder tot alle pannenkoeken, slagroom en aardbeienconfituur op zijn. Bestrijk tot slot de bovenste pannenkoek met een laagje aardbeienconfituur.

Of toch iets anders?

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

VIDEO: Pannenkoekentaart met tiramisucrème

  • Meer dan 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Aardbeientaartjes

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Aardbeientoren

  • Meer dan 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Petit-Suisse-ijsjes met aardbeien

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Charlotte met vanillecrème