Pannenkoekentaart met banaan en ahornsiroop
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pannenkoekentaart met banaan en ahornsiroop

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gek op pannenkoeken? Dan is deze pannenkoekentaart echt iets voor jou! 

bereiding
  1. 1

    Meng de bloem met de suiker, het bakpoeder en 'n snuifje zout in een mengkom. Roer er de melk bij en blijf roeren tot het deeg dikker wordt.

  2. 2

    Voeg er de eieren aan toe, en meng goed. Laat ongeveer 20 minuten afgedekt rusten.

  3. 3

    Schil de bananen en snij in plakjes. Smelt de boter in een hete pan, en bak pannenkoeken er goudbruine pannenkoeken van. (Ongeveer 12 tot 16 stuks.)

  4. 4

    Stapel de pannenkoeken op elkaar op een bord en werk af met banaan. Serveer met ahornsiroop.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng de bloem met de suiker, het bakpoeder en 'n snuifje zout in een mengkom. Roer er de melk bij en blijf roeren tot het deeg dikker wordt.

  2. 2

    Voeg er de eieren aan toe, en meng goed. Laat ongeveer 20 minuten afgedekt rusten.

  3. 3

    Schil de bananen en snij in plakjes. Smelt de boter in een hete pan, en bak pannenkoeken er goudbruine pannenkoeken van. (Ongeveer 12 tot 16 stuks.)

  4. 4

    Stapel de pannenkoeken op elkaar op een bord en werk af met banaan. Serveer met ahornsiroop.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.