Griekse bouillon met orzo
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Griekse bouillon met orzo

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Grieks getint soepje

bereiding
  1. 1

    Breng voor de bouillon het water met de runderschenkel, ui, wortelen, selder en knoflook erin aan de kook. Laat ±1 uur zachtjes sudderen. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Haal het vlees uit de pan en zeef de bouillon (de groenten mogen weg). Snij het vlees in plakjes of stukjes en hou ze warm onder aluminiumfolie.

  3. 3

    Breng de bouillon opnieuw aan de kook. Doe er dan de pasta bij en kook hem een tiental minuten, tot hij beetgaar is.

  4. 4

    Verdeel de soep over warme borden en werk ze af met het vlees, wat parmezaan en een plukje peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Breng voor de bouillon het water met de runderschenkel, ui, wortelen, selder en knoflook erin aan de kook. Laat ±1 uur zachtjes sudderen. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Haal het vlees uit de pan en zeef de bouillon (de groenten mogen weg). Snij het vlees in plakjes of stukjes en hou ze warm onder aluminiumfolie.

  3. 3

    Breng de bouillon opnieuw aan de kook. Doe er dan de pasta bij en kook hem een tiental minuten, tot hij beetgaar is.

  4. 4

    Verdeel de soep over warme borden en werk ze af met het vlees, wat parmezaan en een plukje peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.