Lamssaté met paprika
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Lamssaté met paprika

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Sateetjes in de wok, snel klaar en superlekker

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de paprika’s in repen.

    Snij de lamsfilet in fijne reepjes. Rol ze op en steek ze op houten prikkers.

  2. 2

    Roerbak de paprikareepjes 2 minuten in 1 eetlepel olijfolie. Schenk er de bouillon en de room bij en breng aan de kook. Voeg de sojasaus toe en laat 5 à 7 minuten op een zacht vuur sudderen tot de paprika’s beetgaar zijn.

  3. 3

    Kruid de lamsfilet met peper en zout. Rooster de sateetjes 2 à 5 minuten aan elke kant (naargelang u rosé of doorbakken lamsvlees wenst).

  4. 4

    Leg de sateetjes bij de paprikasaus. Werk af met rucola en bestrooi het vlees me sesamzaadjes. Serveer goed heet.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de paprika’s in repen.

    Snij de lamsfilet in fijne reepjes. Rol ze op en steek ze op houten prikkers.

  2. 2

    Roerbak de paprikareepjes 2 minuten in 1 eetlepel olijfolie. Schenk er de bouillon en de room bij en breng aan de kook. Voeg de sojasaus toe en laat 5 à 7 minuten op een zacht vuur sudderen tot de paprika’s beetgaar zijn.

  3. 3

    Kruid de lamsfilet met peper en zout. Rooster de sateetjes 2 à 5 minuten aan elke kant (naargelang u rosé of doorbakken lamsvlees wenst).

  4. 4

    Leg de sateetjes bij de paprikasaus. Werk af met rucola en bestrooi het vlees me sesamzaadjes. Serveer goed heet.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.