Oosterse kip met sojascheuten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Oosterse kip met sojascheuten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Snel klaar

bereiding
  1. 1

    Snij de kipfilets in reepjes. Kruid ze met kipkruiden en bestuif ze met de bloem.

  2. 2

    Spoel de sojascheuten. Snij de selder in boogjes, de paprika in reepjes, de lente-uitjes in ringetjes (wit en groen).

  3. 3

    Roerbak de kipfilets drie minuten in de hete olie. Doe er de selder, de paprika en het wit van de lente-uitjes bij. Roerbak 2 minuten.

  4. 4

    Schenk er de kippenbouillon bij. Laat 5 minuten sudderen, tot selder en paprika’s beetgaar zijn.

  5. 5

    Voeg er de sojascheuten en de sojasaus aan toe. Kruid naar smaak bij met peper en zout. Schep goed om. Laat 5 minuten doorwarmen.

  6. 6

    Werk af met het groen van de lente-uitjes en serveer met hete rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de kipfilets in reepjes. Kruid ze met kipkruiden en bestuif ze met de bloem.

  2. 2

    Spoel de sojascheuten. Snij de selder in boogjes, de paprika in reepjes, de lente-uitjes in ringetjes (wit en groen).

  3. 3

    Roerbak de kipfilets drie minuten in de hete olie. Doe er de selder, de paprika en het wit van de lente-uitjes bij. Roerbak 2 minuten.

  4. 4

    Schenk er de kippenbouillon bij. Laat 5 minuten sudderen, tot selder en paprika’s beetgaar zijn.

  5. 5

    Voeg er de sojascheuten en de sojasaus aan toe. Kruid naar smaak bij met peper en zout. Schep goed om. Laat 5 minuten doorwarmen.

  6. 6

    Werk af met het groen van de lente-uitjes en serveer met hete rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.